Yazarımız Osman Kayaer, Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesince organize edilen "Türkiyenin Yazarları Sakarya'da" programı kapsamında Sakarya'nın Taraklı ilçesinde öğrenciler ile buluştu.
Osman Kayaer ilçe milli eğitim müdürü Serkan Korkmaz tarafından karşılandı. Bir süre odasında sohbet ettiler. Kayaer, ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı bir sohbet gerçekleştirdi.
Konuşmasında öğrencilere "hayalleriniz ve fikirleriniz olmalı. Hayal kurmak ve fikir yürütmek insana has bir özelliktir. Yalnız, bu özelliği geliştirmek için öncelikle kitap okumak gerekir" dedi. Sohbet sonrasında ilçe milli eğitim müdürü Osman Kayaer'e bir "Taraklı Peşkiri" hediye etti.
Kayaer, daha sonra Taraklı Lisesi'nde öğrencilerle sorulu cevaplı bir sohbete daha katıldı. Öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
Sohbette daha çok yazmanın nasıl gerçekleştiği üzerine yoğunlaşıldı.
Kayaer, yazma işinin bir süreç olduğunu söyleyerek "yazmayı alışkanlık haline getirdiğinizde bir de bakmışsınız ki siz de yazar olmuşsunuz" dedi.
Sohbetin ardından lise müdürü Timuçin Çetiner, Kayaer'e Taraklı'yı gezdirdi.
Tarihi mekânlar hakkında bilgiler verdi. Ardından Kayaer ilçeden hoş hatıralar ile ayrıldı.

Hertaraf Haber
Biz, hayatı değersiz olanlar|Berat Özipek
08.03.2026
Fahrettin Altun büyükelçi olarak atandı
07.03.2026
İran ve Biz YUSUF YAVUZYILMAZ 08.03.2026
RAMAZAN, İRAN’A SALDIRILAR ve 8 MART AYTEN DURMUŞ 08.03.2026
Surelerin Mesajları: ÂLÂ SURESİ - 8 OSMAN KAYAER 09.03.2026
ramazan ay’ı - 3 RESUL UZAR 08.03.2026
evlada mektup MUSTAFA AKMEŞE 12.02.2026
İRAN VE BÖLGESEL TAHLİL SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 22.02.2026