metrika yandex
  • $43.88
  • 51.9
  • GA51000

Haberler / Dünya

İsrail Suriye’de katliam da yapıyor

28.08.2025

Siyonist işgale ses çıkaran yok… Her zaman yaptığı gibi, işgalden sonra başka bir merhaleye geçti.

Bir yandan Gazze’yi bir yandan Lübnan’ı bombardımana tutan terörist İsrail Suriye’de de katliamlarına devam ediyor. İsrail ordusuna ait silahlı insansız hava araçlarının (SİHA), Suriye'nin başkenti Şam kırsalındaki Küsve bölgesine düzenlediği saldırılarda 6 Suriyeli askerin ve 1 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.

Suriye devlet televizyonu El-İhbariye'nin aktardığına göre, İsrail SİHA'ları öğle saatlerinden sonra Şam'ın güneybatısında yer alan Küsve'de Suriye ordusuna ait bazı noktaları hedef aldı. Düzenlenen saldırılarda 6 Suriyeli asker yaşamını yitirdi.

Dün, Suriye devlet televizyonu El-İhbariye, işgalci İsrail güçlerinin Kuneytra'nın kuzeyindeki Tırınce köyünde bir eve düzenlediği saldırıda 1 sivilin öldüğünü duyurmuştu.

Suriye hükümeti ise, İsrail'in saldırılarını kınamaktan başka bir icraat göstermiyor.

Yorum Ekle
Yorumlar
Henüz Yorum Eklenmemiş