Heniyye’nin afişini parçalatan Umut Yılmaz'ın AK Parti’ye mi Geçiyor!
Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi'nin 'İşgalci İsrail dostu' CHP'li Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın partisinden istifa etmesi, AK Parti'ye geçeceği iddiası ortaya atıldı.
CHP'li Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın 30 Ağustos'ta Şehitkamil ilçesine asılan Hamas lideri ve Başbakan şehit İsmail Heniyye'nin ilçeye asılan posterlerini CHP'lilere tarafından çekiştirerek parçalatmıştı.
1 milyon nüfusuyla Türkiye'nin en büyük 6. ilçesi konumundaki Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi son seçimlerde 30 yıl sonra CHP'ye geçmiş, Umut Yılmaz başkanlık koltuğuna oturmuştu.
Yılmaz dün Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında bir yıllık denetim ve faaliyet raporunun görüşüldüğü oturumun ardından partisine şok yaşatarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etti.
Yılmaz, e-Devlet üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden de istifa etti.
Yılmaz’ın bu hafta içinde yapacağı açıklama istifa haberini duyuracağı öğrenilirken AK Parti'ye geçeceği de iddia edildi.
Yılmaz'ın AK Partiye geçeceği iddiaları geçen 30 Ağustos'ta Şehitkamil'de yaşanan rezaleti gündeme getirdi.
'Siyonist dostu' Yılmaz'ın Hamas lideri Başbakan İsmail Heniyye'nin terör devleti İsrail tarafından İran'da düzenlenen suikast sonucu şehit edilmesi sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin bazı noktalarına asılan posterleri bir grup CHP'li tarafından çekiştirerek parçalattığı görüntüleri unutmayan vatandaşlar 'Bu adamı AK Parti'ye almayın. Haniye'nin afişlerini parçalattıran adamın AK Parti'de ne işi var' tepkisini gösterdi.
FİKİR, İLKE VE DURUŞUN ÇİLESİ|MUSTAFA AYDIN
11.12.2025
Cevdet Yılmaz: Vatandaşlık maaşı geliyor
09.12.2025
Gazze planında Blair liste dışı kaldı
09.12.2025
Bir Turnusol Olarak Gazze|Mustafa Doğu
16.11.2025
ASTP:“Sudan’ın Yaralarını Sarma Vakti”
25.11.2025
yola iz olanlar; hz hatice… MUSTAFA AKMEŞE 11.12.2025
İslamcı Aydın Üzerine YUSUF YAVUZYILMAZ 14.12.2025
Ankara’da yüz ağartan iki faaliyet OSMAN KAYAER 15.12.2025
Ulucanlar Cezaevi MEHMET YAVUZ AY 24.11.2025
Surelerin Mesajları: KALEM SURESİ -2 OSMAN KAYAER 18.11.2025
Yahudi mi dediniz? SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 19.11.2025