DEM Parti, tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile 3 ay sonra ilk defa bugün Silivri'de görüşecek.
DEM Parti Eş Genel Başkanları, Ekrem İmamoğlu, Ahmet Özer, Can Atalay ve Ahmet Saymadi'nin aralarında bulunduğu tutukluları ziyaret etmek için Silivri'ye doğru yola çıktı.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki, Ekrem İmamoğlu dahil Silivri'deki tutuklularla görüşmek üzere yola çıktı.
Heyet, Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Van önceki dönem Belediye Eşbaşkanı Bekir Kaya, Gezi Davası tutuklularından ve Hatay Milletvekili Can Atalay ile Halil Aksoy ve Ahmet Saymadi ile de görüşecek.
NATO, Malatya'ya patriot yerleştiriyor
10.03.2026
Halkbank davasında ABD ile anlaşmaya varıldı
10.03.2026
İRAN VE BÖLGESEL TAHLİL SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 22.02.2026
Özgür Olmak, İnsan Olmak MUHSİN GANİOĞLU 27.02.2026