Bu sayıda, araştırmacı yazar Ali Kaçar, “Filistin Direnişi ve Toprak Meselesi” başlıklı makalesinde; Filistinlilerin toprak sattığı yalanının neden sürekli gündeme getirildiğini ve bu meselenin arka planını ortaya çıkarmış.
Bu ay dosya konusu, “Müslümanların Ahlakî Yozlaşma ve Alçalmalara Karşı Çözümleri” olarak belirlenmiş. Emrah Doğru, Erdal Tuğrul, Rüveyde Bera Pala, Sercan Akbayrak, Sümeyye Demirci ve Taşkın Önel meseleyi değişik açılardan ele almışlar.
Ayrıca Fatih Pala’nın “İman, Değişim Gerçekleştiriyorsa İmandır”, Hacer Görgün’ün “Rahman’ın Hediyesi Mübarek Üç Aylar”, Hüseyin Durmaz’ın “For The People Of Gaza”, Yasin Tekin’in “Akıl Tutulmasının Sürüklediği Kifayetsizlik” başlıklı yazıları, Taşkın Önel’in “Filistin” konulu şiiri, İsmail Ceylan’ın “Siyonist Soykırımın Anatomisi” başlıklı çevirisi, Dr. Mehmet Sürmeli’nin devam eden “Rabbani Ulema’nın Vasıfları” isimli makalesinin son bölümü ve 24 Aralık’ta, Ankara’da, Genç Birikim tarafından gerçekleştirilen “Aksa Tufanı ve Uyanış Paneli” ile ilgili kaleme alınan bir haber metni dergide yer almış.
Biz de sizlere bir Genç Birikim dergisi alarak okumanızı tavsiye ediyor ve dergiye, yayın hayatında başarılar diliyoruz.
www.gencbirikim.net
FİKİR, İLKE VE DURUŞUN ÇİLESİ|MUSTAFA AYDIN
11.12.2025
Cevdet Yılmaz: Vatandaşlık maaşı geliyor
09.12.2025
Gazze planında Blair liste dışı kaldı
09.12.2025
Bir Turnusol Olarak Gazze|Mustafa Doğu
16.11.2025
ASTP:“Sudan’ın Yaralarını Sarma Vakti”
25.11.2025
yola iz olanlar; hz hatice… MUSTAFA AKMEŞE 11.12.2025
İslamcı Aydın Üzerine YUSUF YAVUZYILMAZ 14.12.2025
Ankara’da yüz ağartan iki faaliyet OSMAN KAYAER 15.12.2025
Ulucanlar Cezaevi MEHMET YAVUZ AY 24.11.2025
Surelerin Mesajları: KALEM SURESİ -2 OSMAN KAYAER 18.11.2025
Yahudi mi dediniz? SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 19.11.2025