metrika yandex
  • $32.3
  • 34.78
  • GA17500

Haberler / Dünya

Siyonistlerin "bilimsel katliamları"

07.04.2024

Homodeus, bilim ve Gazze cehennemi

Ateist ve Yahudi Harari, insanı Tanrı ilan etsin, bilim geliştikçe insana cennet sunacağı kehanetinde bulunup dursun. Soydaşları Siyonistler, bilimin en gelişmiş programlarıyla insanları katletmeye çalışıyor. Filistin'i programlayarak yok ediyorlar. Gelişmiş bilimin ürettiği programlarla cehennemi Gazze'de inşa ediyorlar. İlerlemeci bilim, insanı Tanrı yapıyor. Harari'nin dediği gibi Homodeus. İsrail yöneticileri birer Homodeus. Ama bu Homodeus, Harari'nin masalının aksine katlediyor, yok ediyor, cehennem kuruyor.

Nasıl mı?

İsrail, yapay zekâyı kullanıyor savaşta. Lavender adlı programla yapıyor bunu. İsrail savaş yöneticisi asker, programın kusursuz işlediğini söylüyor. Hata payı yüzde on civarında. Mükemmel çalışan bir katil proje. Kontrol ediyor, matematikle çalışıyor, bilimsel katlediyor. Hiçbir duyguya kapılmadan tam objektif çalışıyor. Bilimin objektifliğini en mükemmel bir şekilde Gazze'de katliam yaparak gerçekleştiriyor.

Lavender, 2.3 milyon kişinin Gazze'de Hamas'la bağlantılı olduğunu söylüyor. 37 bin insanı da "hedef" olarak tanımlıyor. Bütün Hamas üyelerini hedef kapsamına alıyor. Analiz ederek bu tespitlerde bulunuyor. İsrail ordusu bu programa bağlı çalışıyor. Bu nedenle yapay zekanın tespit ettiklerini düşünmeden taşınmadan yok ediyor.

Yapay zeka programının katliam için yaptığı tanımlama, hedef, tespit başarılı kabul ediliyor. Siyonist askerlerin İtirafları şöyle: "Binlerce insanı öldürdük. Her şeyi otomasyona bağladık ve hedefleri tek tek kontrol etmedik. İşaretlenen kişiler evlerine adım attıklarında onları bombaladık".

Katliamlarda sivil kayıplar oranı bile çıkarılıyor. 20 kişilik "zayiat", "normal" görülüyor. Bunlar bazen azalıyor bazen çoğalıyor. Üst düzey "hedefler" için ise bu oranın 100 kadar çıktığı belirtiliyor.

Katletme matematiğin oranlar meselesi olmuş. Ne bilim ama! Holokostta eleştirilen modern bilim bu kadar cüretkâr olmamıştı. Oranları bu kadar spesifik düzeyde ortaya koyamıyordu. Bilim ve teknoloji bu kadar gelişmemişti.

Yapay zekâ bütün matematiksel ve bilimsel mükemmelliğine karşın kusurları da var. Mesela bombalanan evde "hedef" olmuyor ve yine de o evdeki herkes bombalanarak katlediliyor. Matematiksel kusur, bütün ailenin yok edilmesidir!

Yapay zekâ, Viyana Çevresi pozitivistlerin aradıkları nesnelliği ve duygusuzluğu yakalamış. Olur ki insan ahlaki bir vicdana eğilim duyar, Lander hemen burada devreye giriyor. Sorumluluk ona yükleniyor. Emir veren, tespit yapan, hedef seçen, normal gören, orantıyı hesaplayan... Hepsi onun suçu. Temiz bir bilimsel çalışma!

Sadece Lander yok. Ayrıca Habsora da var. Lander kişileri hedef alırken bu da binaları hedef alıyor. Yapay zekâ, uzmanlıkla çalışıyor. Katletme ve yıkma konusunda uzmanlıklar da ilerlemiş. Uzmanlıkla öldürme ve yok etme...

Gençlerimiz İsrailli, Yahudi, ateist ve eşcinsel Harari'nin bilimle mükemmelliğe ulaşılıp savaşların biteceği ve insanın Homodeus( İnsan Tanrı) olacağı fikirleriyle zehirlenip dursun! İsrail, bilimle geliştirdiği mükemmel programlarla daha "mükemmel katletmeye" devam ediyor. Gelişmiş matematik ve bilimle Gazze'yi cehenneme çevirmiş. Bilimin oran, yüzde, normal, önsezi ilkeleriyle bu cehennemi çalıştırıyor. Bu cehennemin sahipleri Siyonistler de kendilerini Homodeus, yani tanrı insan görüyorlar. Hiç kimseye hesap vermeyen ve kuralı kendisi koyan Tanrı. Bütün felaket buradan sökün ediyor. Tanrı İnsan salt katile, hesap kitaplı yıkımlara ve hiçbir değer tanımayan varlığa dönüşüyor.

Gazze, Siyonist cehennem. Gelişmiş bilim ve teknolojinin laboratuvarı. Katletmenin ve ölümün içinde deneyimlendiği laboratuvar. Ateş, zebaniler, acılar yaşatılıyor. Bilimle ve teknolojiyle yapılıyor. Objektif ve matematiksel yöntemlerle hareket ediliyor. Barbarlık, en berbat biçimiyle bilimde tezahür ediyor.

Ergün Yıldırım / Star

Yorum Ekle
Yorumlar
Henüz Yorum Eklenmemiş