metrika yandex

Türkiye Halkı, Kudüs için Meydanlarda!

Başta İstanbul, Sakarya ve Diyarbakır olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında, terör devleti İsrail'in işgal etmek istediği Kudüs'e destek vermek için vatandaşlar miting meydanlarını doldurdu.

Büyük Şeytan  ABD'nin, sözde barış planına tepki göstermek ve terör devleti siyonist İsrail'in Kudüs'ü işgal etmesine karşı Filistinli Müslümanlara destek vermek için, yüz binlerce vatandaş Türkiye genelinde miting alanlarını doldurdu. 

İstanbul'da yüz binler sokakta

Saadet Partisi, İstanbul Yenikapı meydanında Büyük Kudüs Mitingi düzenliyor. Saat 14.00'da başlayan mitingte, başta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olmak üzere bir çok konuşmacı halka seslendi, Filistin'e destek mesajları verdi.

Yeniden Refah Partisi Sakarya'dan seslendi

Yeniden Refah Partisi de saat 14.00'da başlayan mitingte, Sakarya'dan tüm dünyaya seslendi. Sakarya'daki Kudüs mitingi için de binlerce vatandaş meydanlara indi. Yeniden Refah'ın mitingine Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa ve Hamas Türkiye Temsilcisi Sami Ebu Zuhri de katıldı.

Kudüs bizimdir!

Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti de (MUSTAZAFDER) bugün Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda Kudüs için haykırdı. Mitingte, "Kudüs Bizimdir" sloganları atıldı.

Paylaş

Yorumlar

0

Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.