metrika yandex
  • $44.73
  • €51.42
  • GA51500

Haberler / Dünya

Netanyahu: Husiler, terör saldırısı yapmıştır; terörizm masum insanları hedef alır

13.10.2026 15:45• Son Güncelleme: 13.10.2026 15:45

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ensarullah’ın (Husiler) Suudi Arabistan'daki Kral Halid Havalimanı'na yönelik saldırısını kınadı.

İsrail Başbakanlık Ofisi, Yemen'deki Husilerin Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nı hedef alan saldırısına ilişkin X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından Netanyahu adına paylaşım yaptı.

 

NETANYAHU: TERÖR SALDIRISI

Kral Halid Uluslararası Havalimanı'na düzenlenen ve 12 kişinin öldüğü saldırıyı ‘korkunç terör saldırısı’ olarak niteleyen Netanyahu, İsrailliler adına yaralılara şifa ve hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi. 

Terörist Netanyahu, ''Terörizm, masum insanları hedef alır, kararlılıkla üzerine gidilmelidir. İsrail, tehditlere karşı birlik olan, halkını koruyan ve bölgedeki tüm halklar için güvenlik, işbirliği ve refah dolu bir gelecek inşa eden güçlü bir Orta Doğu görmeyi arzuluyor '' ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumlar
Henüz Yorum Eklenmemiş