CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gündeme dair konuştu. Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane çağrısından bilgisi olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu Meral Akşener'e "iç işlerimize karışma" mesajı verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak almasının ardından liderlere yaptığı Saraçhane çağrısını sosyal medyadan öğrendiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu: “Bilgim yoktu önceden. Çağrı yapıldığını sosyal medyadan öğrendim. İki kez Ekrem Bey'i aradım ve gelişmeler konusunda kendisinden bilgi aldım.” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: “İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz. sözlerine cevap veren Kılıçdaroğlu, "Bir parti başka bir partinin iç işlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır.”
GÜNDEMDEKİ KONULAR|DAVUT GÜLER
18.08.2026
Hac kesin kayıtları yarın başlıyor
29.07.2026
Ne Karma Ne De Zorunlu Eğitim|Özkan Yaman
30.07.2026
Genç, Musa ve Hakîm’in hikayesi OSMAN KAYAER 19.08.2026
sessiz savaşlarımız MUSTAFA AKMEŞE 20.08.2026
BİLGİNİN İNSANİLEŞTİRİLMESİ- 4 ÜSTÜN BOL 19.08.2026
CHP, REJİM VE DEVLET SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 26.07.2026
Yurtta Sulh Cihanda Sulh AHMET GÜRBÜZ 10.08.2026