İran İslam Cumhuriyeti Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Emir Hatemi, İran halkı ile silahlı kuvvetlerin, ülke liderini şehit edenlerden hesap sormaktan vazgeçmeyeceğini söyledi.
Hatemi, yaptığı açıklamada İmam Humeyni ve Devrim Lideri'nin çizdiği yolu sürdürme kararlılığını vurguladı.
Hatemi, "Bu yol; onur, yücelik, bağımsızlık ve gurur yoludur. Biz de bu yolda kararlılıkla ve güçlü bir şekilde yürümeye devam etmek için çalışıyoruz." dedi.
Tümgeneral Hatemi, bu hedef doğrultusunda gerekli tüm şartların hazır olduğunu belirterek, İran halkının bu sürecin takipçisi olacağını ifade etti.
Açıklamasının sonunda Hatemi, "Liderimizi şehit edenler şunu bilmelidir ki, haklarımızın peşini sürmekten asla vazgeçmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
Özgür Özel, yeni partiyi ilan etti
21.07.2026
Halil el-Hayya Hamas'ın yeni lideri oldu
20.07.2026
İspanya'nın şampiyonluğuna Gazze'de Kutlama
20.07.2026
8 üniversiteye rektör ataması
23.07.2026
Abdullah Naci ile Derkenar
02.07.2026
KEMENÇE Mİ KUMANÇE Mİ|KEVSER KIRAN
04.07.2026
Kemal Tahir: Yerli Romanın Büyük Ustası Onur TAN 30.06.2026
Fetö'nün Çaldığı En Değerli Şey AHMET GÜRBÜZ 13.07.2026