Bakan Vedat Bilgin, "Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" açıklamasını yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den temmuz zammı açıklaması geldi. Bakan Bilgin, "Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde temmuz dönemi var" dedi.
Bakan Bilgin, "Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün yaptığı açıklamada, "Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız. Enflasyonun geçtiğimiz aralık ve ocak gerçekleşmeleriyle sırtımızdan kurtulacağımız 2023 şubat, mart aylarından itibaren artık bu sorunları da önemli ölçüde geride bırakmış olacağız" diye konuşmuştu.
Kulislerde; asgari ücretin 5 bin lira seviyesine çekileceği, aynı zamanda işverene de yeni desteklerin verilebileceği konuşuluyor.
KÜRT SORUNU / Ümit Aktaş
24.06.2022
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri açıklandı
24.06.2022
Kaygı Üzerine Güzelleme-13/ Abdulaziz Tantik
19.06.2022
ŞAİR VE GECEKUŞU:İNCE İŞÇİLİK-ÜSTÜN BOL
16.06.2022
Yakini Bilgi… Abdulaziz TANTİK 21.06.2022
ÇATIŞSAK MI ÇATIŞMASAK MI? Esra DURU 24.06.2022
TÜRKİYE'NİN EKONOMİK FOTOĞRAFI Vedat KAHYALAR 21.06.2022