Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda görevli 'Ahter Nur' isimli öğretmen karne günü küçük yaştaki öğrencilere cinsel sapkınların paçavrasının önünde fotoğraf çektirdi.
Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 19 milyon öğrenci hem karne almanın hem de yaz tatiline çıkmanın heyecanını yaşadı.
İstanbul Silivri'deki Kavaklı İlköğretim Okulu'nda ise büyük bir skandala imza atıldı.
Aile kurumunu yok etmek ve nesli bozmak için tüm dünyada faaliyet gösteren LGBT lobileri toplumu tehdit etmeyi sürdürürken tehlike okullara kadar ulaşmış durumda.
LGBT sapkınlığını çocuklara aşılama projesinin son örneği İstanbul Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda yaşandı.
Okulda görevli Ahter Nur adlı sınıf öğretmeni karne dağıttığı küçük yaştaki öğrencilere LGBT paçavrasının önünde fotoğraf çektirdi. Tepkiler sonrası sildi
Skandal fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Nur, okul müdürü ve velilerin tepkisi üzerine skandal paylaşımlarını kaldırdı.
"Sandık başkanı olduğu sınıfta kavga çıktı"
Skandala imza atan öğretmenin kötü niyetli olduğunu belirten bölgede yaşayan bir vatandaş, 14 Mayıs seçimlerinde aynı okulda sandık başkanı olduğu sınıfta kavga çıkarıp, AK Partili seçmenlere oy kullandırmadığı bilgisini de verdi.
Yasal süreç başlatıldı
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.
Tekin şunları yazdı;
"Bu tür kötü örnekler kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor. MEB ailesinin hukukunu korumak birinci vazifemiz. İlgili kişi hakkında yasal süreci başlattık."
İran: Uçak Gemisi Lincoln’ü İHA’larla Vurduk
05.03.2026
DEM Parti, ismini değiştiriyor
05.03.2026
Bülent Akyürek vefat etti
09.02.2026
Uber, Getir'i satın alıyor
10.02.2026
İran ve Biz YUSUF YAVUZYILMAZ 08.03.2026
RAMAZAN, İRAN’A SALDIRILAR ve 8 MART AYTEN DURMUŞ 08.03.2026
ramazan ay’ı - 3 RESUL UZAR 08.03.2026
Surelerin Mesajları: ÂLÂ SURESİ - 8 OSMAN KAYAER 09.03.2026
evlada mektup MUSTAFA AKMEŞE 12.02.2026
İRAN VE BÖLGESEL TAHLİL SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 22.02.2026