Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Soylu ile girdiği tartışma hakkında kendisine "Alçak" diyerek sert tepki gösteren MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi. Özdağ, "MHP'ye küfreden Süleyman Soylu'ya sahip çıkanlarla ilgili değerlendirmeyi Türk milliyetçileri yapacaktır" dedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki "Suriyeli mülteci ve hakaret" gerginliğine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada ikinci kez Ümit Özdağ'a yüklenerek, "İçişleri Bakanımıza saldırmak densizlik, terbiyesizlik ve alçaklıktır" dedi.
ÖZDAĞ'DAN CEVAP GECİKMEDİ
Zafer Partisi Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla MHP lideri Bahçeli'ye yanıt verdi. Babasının MHP kurucusu, annesinin ise MHP Kadın Kolları Genel Başkanı olduğunu hatırlatan Özdağ, kendisinin de 2 dönem MHP vekilliği yaptığını söyledi.
"TÜRK MİLLİYETÇİLERİ DEĞERLENDİRECEKTİR"
Konuyu Türk milliyetçilerinin değerlendireceğini belirten Özdağ, "Bana 'Soros çocuğu' diye küfür edenlere MHP'nin kuruluş sürecine/ilkelerine küfür eden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecektir" ifadelerini kullandı.
"GERİ ADIM ATMAYACAĞIM"
Ümit Özdağ, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Zafer Partisi'ni kurarken, Büyük Türk Milleti'ne söz vermiştim; 'Hiçbir saldırı, hiçbir tehdit ve yıldırma operasyonu, beni Türkiye'nin bilim, birlik, barış yolunda verdiğimiz mücadelede geri adım atmama neden olmayacaktır. "Verdiğim sözün sonuna kadar arkasındayım!"

İspanya, Çin’i Ortadoğu’ya çağırdı
16.04.2026
Slovenya, NATO'dan çıkmayı tartışıyor
16.04.2026
ABD'de petrol rafinerisinde patlama!
24.03.2026
OKUL, EĞİTİM VE ŞİDDET YUSUF YAVUZYILMAZ 18.04.2026
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İRAN SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 20.04.2026
Rachel Corrie'nin Yolunda Yürümek-II KADİR ÇİÇEK 04.04.2026
Rachel Corrie'nin Yolunda Yürümek-III KADİR ÇİÇEK 10.04.2026
Arada Kalan Hamas ve Direnen İran DERVİŞ ARGUN 06.04.2026