Hükümetin ekonomi politikalarına yönelik eleştirel ifadeleriyle dikkat çeken TGRT Haber Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel, kanal ile yollarının ayrıldığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ekrem Açıkel, “Değerli dostlarım, beni yalnız bırakmayan can kardeşlerim, canım Türkiyem. Benden duymanızı isterim. Aksi size saygısızlık olurdu. Dönemsel yorgunluk sebebiyle dinlenmem gerekti. Bu akşamla birlikte bir süre TGRT Ana Haber bülteninde olamayacağım. Twitter’dan yazar çizerim” ifadelerini kullandı.
İSMAİL SAYMAZ: ELEŞTİREL SUNUMU YÜZÜNDEN EKRANDAN ÇEKİLİYOR
Açıkel’in paylaşımını alıntılayan Gazeteci İsmail Saymaz ise Ekrem Açıkel’in eleştirel sunumu nedeniyle seçim döneminde ekrandan çekildiğini söyledi.
İsmail Saymaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“TGRT’de ana haberleri sunan Ekrem Açıkel, bu görevinden ayrılmak zorunda bırakıldı. Başarısızlıktan mı? Tam aksine… Ekrem, eleştirel sunumuyla TGRT ana haberleri izlenir kılmıştı. Bu yüzden seçim döneminde ekrandan çekiliyor.”
İsrail mutlak kötülüktür!
06.11.2025
Seyfettin Huca ile Derkenar
09.11.2025
Yazarımız Osman Kayaer Emekli Oldu
18.10.2025
Bugün Günlerden Yahya Sinvar..
16.10.2025
GÖNÜL! / Kerem Sefai
15.10.2025
Gelelim tazminat meselesine!/Mehmed Göktaş
16.10.2025
Ne Yapmalı? YUSUF YAVUZYILMAZ 09.11.2025
Atasoy Ağabey/Ak Saçlı Bilge TALİP ÖZÇELİK 15.10.2025
Bir cami, bir imam ve cemaat OSMAN KAYAER 28.10.2025
Dindarların Trajedisi YUSUF YAVUZYILMAZ 25.10.2025
Sünnet Üzerine YUSUF YAVUZYILMAZ 19.10.2025