metrika yandex
  • $44.73
  • 51.42
  • GA51500

Haberler / Türkiye

Samsung’un reklamı Müslümanları ayağa kaldırdı! Reklamı geri çektiler

21.01.2022

Elektronik devi Samsung'un Singapur'da yayımlanan reklamının Müslümanların tepki göstermesi üzerine geri çekildiği belirtildi.

Elektronik devi Samsung'un Singapur'da yayımlanan reklamının Müslümanların tepki göstermesi üzerine geri çekildiği belirtildi.

BBC’nin haberine göre, Samsung’un Singapur’da yayımlanan reklamında, başörtülü bir annenin kadın gibi giyinen oğlunu desteklemesine ilişkin görüntüler yer alıyordu.

Singapur'daki Müslüman toplumun reklamın LGBT ideolojisini empoze etmeye çalıştığı şeklindeki tepkisi üzerine Samsung reklamını tüm platformlardan kaldırdı.

Samsung Singapur’dan yapılan açıklamada, videonun “duyarsız ve saldırgan” olarak algılanabileceğinin farkında olunduğu, bu konuda yetersiz kalındığı ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumlar
Henüz Yorum Eklenmemiş