metrika yandex
  • $44.73
  • 51.42
  • GA51500

Haberler / Türkiye

Cemal Enginyurt ve Salih Uzun CHP'ye geçecek

07.01.2025

Demokrat Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve İzmir Milletvekili Salih Uzun, CHP’ye katılma düşüncesinde olduklarını açıkladı.

Demokrat Parti'de gerçekleştirilen ve büyük tartışmalara yol açan genel başkanlık seçimlerinin ardından partilerinden istifa eden İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve İzmir Milletvekili Salih Uzun'un yeni adresleri merak ediliyor.

Cemal Enginyurt, katıldığı bir televizyon programında, "Bir gün siyaset yapmayı düşünüyorsam Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaparım. Etik olan da budur" açıklamasında bulunmuştu.

Salih Uzun da bu açıklamaya destek vererek “Cemal Enginyurt’un da dediği gibi, bir partiye geçeceksek eğer, o partinin kesinlikle muhalefet partisi olacaktır ve gitmemiz gereken parti, listelerinden seçildiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi olur. Ben de aynı kanaatteyim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumlar
Henüz Yorum Eklenmemiş
Sayenizde Kurban